Over T.H. te R.

T.H. te R. alias Theresa Hartgers

Illustrator te Rotterdam

T.H. te R. maakt spotprenten van haar lastige kinderen en de worsteling met het moederschap. Ze wast, kookt en doet boodschappen. En ze tekent. In haar cartoons zet ze het dagelijkse gedoe op scherp, met pen en inkt. Door haar tekeningen geeft ze humor aan de kleine en grote problemen waar de moeder van deze tijd mee moet dealen.

Tekeningen van een moeder

Elke week post zij een strip op social media en op haar blog. Herkenbaar, humoristisch en hoopgevend zijn haar tekeningen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Dus roeien maar! Het leven met kinderen is mooi. Maar niet altijd. Sterker nog, hoe sleur je jezelf de dag door met al die heisa? Nou, met een blik in de spiegel en een op een tekening van T.H. te R.

Heb je alles gehad…

Het eerste boek van T.H. te R. met de titel “Heb je alles gehad…” ligt in de winkel. Een bundel waarvan je lekker kunt genieten met een glas thee of wijn, zonder kinderen. De tekeningen zijn ook te koop als ansichtkaart of download. Leuk om te sturen naar die vriendin, of uit te printen voor aan de muur.